Parachutespringen in Spanje

In Spanje zijn veel plekken te vinden waar het mogelijk is om parachute te springen. Voornamelijk rondom de provincie Alicante. In deze regio vind je veel mooie stranden en mooie bosgebieden. De ultieme plek om een parachute sprong te maken.

Activiteiten

Er zijn enorm veel attracties te bezoeken in Javea. Zo kan je een tour met kajakken doen in de zeegrotten. Tussendoor is er tijd om te snorkelen. Verder kan je eenvoudig een Vespa huren om Javea te verkennen. Het ligt dichtbij Benidorm. Hierdoor kan je een halve dag een tour doen langs mooiste stranden van de Costa Blanca. Is kajakken niet helemaal jouw ding? Dan kan je ook middels paddle boarden de mooiste plekken rondom het strand bekijken. Er is genoeg te doen! Hou jij wel van spanning en zie je parachutespringen als een mooie uitdaging? Met een beetje geluk kijk je vanuit de lucht op het Montgo Natural park of het Playa La Granadella. Het is een mooie vakantie plek om regelmatig naar terug te keren. Het komt dan ook vaak voor dat men hier een huis koopt als vaste vakantiebestemming. Ook kan je ervoor kiezen om het in de hoogseizoenen te verhuren. Zo kan je er nog een mooi pensioen aan bij verdienen. Wil jij een huis kopen in Javea? Dat raden wij zeker aan!

Top 5 locaties in Europa

In Europa zijn er überhaupt veel mooie plekken te vinden om te skydiven of om middels parachute uit een vliegtuig te springen. Zo zijn er in Zwitserland mooie plekken. Voornamelijk in Interlaken. Deze plek staat bekend als één van de mooiste sprongen. Hier spring je niet uit een vliegtuig maar uit een helikopter. Hoe tof is dat? Verder staat Praag ook bovenaan het lijstje. Het is een mooie omgeving en qua skydiven ook redelijk goedkoop. Zo kan je vanaf 150 euro al een sprong wagen. En uiteraard, zoals eerder al benoemd, is de Costa Brava een super toffe plek voor parachutespringen. Het weer is hier vaak erg goed en het uitzicht is fantastisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *