Skydiven in Nederland

Voor parachutespringen hoef je niet ver van huis te gaan. In Nederland zijn genoeg plekken om de lucht in te gaan en je te wagen aan die sprong. Inmiddels zijn er aardig wat plaatsen in Nederland waar het mogelijk is om parachute te springen. Wij hebben er drie voor je op een rijtje gezet. Wil je weten welke dit zijn? Lees dan verder.

Waddeneilanden
Verruil dat standaard weekendje weg naar één van de Waddeneilanden eens voor een nieuw avontuur op de eilanden. Ga parachute springen en film je sprong met een drone! Zo stap je vanaf Ameland of Texel het vliegtuig in om vervolgens van kilometers hoog te sprong te maken, alleen of in Tandem vorm. Tijdens de val zie je het eiland en zelfs de andere eilanden van bovenaf. Dat is eens een ander uitzicht dan vanaf je handdoek op het strand.

Groningen

Niets is mooier dan je eigen stad van boven te bewonderen. Vandaar dat een skydive boven Groningen hoog aangescheven staat. Met een beetje geluk zie je van boven niet alleen de stad, maar ook de Waddeneilanden en de rest van Noord Nederland. Het is natuurlijk ook mogelijk om Groningen rustig, ballonvarend vanuit de lucht te aanschouwen.

Teuge
Aan de rand van de Veluwe vind je Paracentrum Teuge. Hier kan je het hele jaar door terecht om parachute te springen. Naast één keer springen is het ook mogelijk om bij het Paracentrum een opleiding te volgen. De opleidingen beginnen met een basisopleiding vanaf de grond, daarna ga je de lucht in. Een Staticline certificaat heb je al na vijf zelfstandige sprongen. Met de Staticline heb je geen vrije val, wil je dit wel dan is de AFF opleiding iets voor jou.

Rotterdam
Ook in grote steden is het mogelijk om te skydiven, zo ook op Rotterdam Airport. Net als in Teuge worden hier ook opleidingen aangeboden. Naast opleidingen en zelf springen is Rotterdam ook een bezoekje waard voor de springshows. Tijdens deze shows laat het team van Skydive Rotterdam hun springkunsten zien.

Een mooie skydive met een goede bedrukking is natuurlijk ook een mooi relatiegeschenk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *