Mooiste plekken in de wereld voor parachutespringen

Alleen de sprong wagen is al geweldig, maar het kan zelfs nog beter. Kies een prachtige plek zodat je kan genieten van een uitzicht dat je normaal niet ziet. Hieronder vind je een aantal toffe plekken voor parachutespringen

Praag
Een bekende plek voor een stedentrip is de Tsjechische hoofdstad Praag. Wil je eens iets anders doen tijdens een tripje Praag? Ga dan eens parachutespringen. Vanuit het centrum word je opgehaald om naar de skydive plek te gaan. Praag is ook nog eens één van de goedkoopste plekken om te springen in Europa.

Mount Everest
Van een goedkope plek voor parachutespringen naar misschien wel de duurste plek, de Mount Everest. Gemiddeld zijn er vier kansen in een jaar om te springen boven de hoogste berg ter wereld. Van ruim zeven kilometer hoog spring je naar beneden en zweef je boven de Mount Everest.

Hawaii
Tijdens de sprong zie je het hele eiland Oahu. Als je geluk hebt en het is heldere dag kan je zelfs de andere eilanden van Hawaii zien. Geniet in de lucht van de prachtige natuur die de Amerikaanse eilanden te bieden heeft.

Noorwegen
Is de Mount Everest iets aan de prijzige kant, maar wil je toch graag zweven tussen de besneeuwde bergtoppen? Dan is Noorwegen dé plaats. Zie fjorden en prachtige watervallen tijdens de val en vergeet niet om alles in je op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *